Garažna vrata

Čvrstina panela garažnih vrata uz lakuću otvaranja

Bekal garažna vrata

Možemo se pohvaliti svojom kvalitenom izradom garažnih vrata. Proizvode se u dve vrste, rolo i segmentna vrata, u zavisnosti od vaših potreba. Garažna vrata izrađena su od aluminijumskih nerđajućih panela.

Daljinsko upravljanje garažnim vratima omogućuje se elektro mehaničkim uređajem. Dugotrajno, bešumno, funkcionisanje garažnim vratima garantuje vrhunski kvalitet izrade.

Segmentna garažna vrata

Ova odlična garažna vrata otvaraju se vertikalno i na taj način ostavljaju mnogo slobodnog prostora polja unutar garaže. Prednost ove konstrukcije je ugradnja u prolazima, na primer kad garaža izlazi neposredno na ulicu.

Rolo garažna vrata

Svaka garaža, iako često zanemaren deo kuće, zahteva da na njoj budu vrata koja će pre svega zadovoljiti potrebe za čvrstinom, da se lako otvaraju i zatvaraju, da su dobar toplotni izolator, i da su dopadljiva i korisna. Pored svega navedenog, ono što je najbitnije kod ovih garažnih vrata je njihova trajnost, i kad uzmete u obzir i minimalne zahteve za održavanje, ovakva garažna vrata su ono što svaka garaža treba da ima.

Fotografije

Klikom na fotografiju možete pogledati veću sliku.

garazna rolo vrata garazna rolo vrata 02 segmentna garazna vrata segmentna garazna vrata